Oferta Gazduire Site

gazduire site

Despre web hosting

web hostingToate web site-urile online ocupa un anumit spatiu pe un hard disk ce apartine unui calculator dedicat numit server web conectat la reteaua internet globala. Server-ul web se afla fizic intr-un centru de calcul numit "data center", centru ce asigura: conditii optime de temperatura si umiditate, protectie antiincediu, generatoare proprii de curent, securitate fizica. Web hosting-ul presupune asadar, tehnologie de ultima generatie si conditii optime combinate cu experienta si profesionalismul unei echipe it care sa asigure buna functionare si supervizarea echipamentelor folosite.


Oferim gazduire website pentru toate bugetele

gazduire sitePentru a alege un pachet optim de gazduire pentru web site-ul tau amintim numai 2 factori de baza de care sa tineti cont:

  • tipul si destinatia web site-ului gazduit
    Se vor lua in calcul, de principiu, factori precum: marimea si complexitatea site-ului si numarul estimat de vizitatori. In functie de acesti factori orientativi se opteaza pentru gazduire web sharing/partajata, gazduire semi-dedicata sau web hosting dedicat.
  • spatiul web necesar gazduirii
    Cand vorbim de gazduire web trebuie sa luam in calcul nu numai spatiul ocupat "la prima vedere" de site ci si spatiul "real" (imagini, fisiere video), spatiul ocupat de emailuri (de luat in calcul eventualele atasamente pe care le veti primi)

Pentru alegerea pachetului de web hosting care vi se potriveste cel mai bine, va oferim consiliere gratuita, asa ca nu va bateti capul prea rau. Consulta oferta web hosting si vezi care crezi ca ti se potriveste.

Web hosting gratuit pentru blog-uri sau site-uri personale

Daca esti persoana fizica iti oferim gazduire site gratuita in anumite conditii. Trimite-ne un email cu cateva detalii si totul se rezolva. Atentie! Nu gazduim site-uri cu continut imoral sau ofensator.

Comanda

Comanda acum produsele si serviciile noastre si beneficiezi de 10% reducere!

Contact

contact webcris.ro

Portofoliu

www.crealdesign.ro

creal design

www.iuno.ro

iuno evenimente

www.garlic-pub.ro

garlic pub

www.iunodance.ro

iuno dance

www.farmavita.ro

farmavita
oferta web design

Facebook