Tur virtual pentru oricine

Toti ne gandim la vacanta. Relaxare, voie buna, plimbare. Navigam disperati pe net sa gasim un loc unde sa ne simtim bine dar majoritatea site-urilor nu ne conving din prima sa facem o alegere.
Ar fi super sa dam o tura inainte sa ne hotaram unde sa ne cazam si cum sa ne distram.
Ce-ar fi daca m-as plimba de acasa cu mouse-ul prin locurile pe unde vreau sa ajung?
Trebuie doar sa tastez pe google tur virtual pensiune sau tur virtual hotel si sa gasesc niste filmulete interactive care ma teleporteaza in locul cu pricina.
Daca vreau ceva mai deosebit pot sa caut tur virtual conac sau tur virtual domeniu si sunt deja in mijlocul unui peisaj unde ma pot plimba cu ATV-ul, pot sa joc golf, sa pescuiesc, sa fac echitatie, sa vanez sau pot sa fac cine stie ce imi mai trece prin minte.
Sunt locuri si locuri, toate cu farmecul lor, unele care te relaxeaza prin distractie la maxim, altele prin liniste si reculegere.
Pentru acestea din urma ar trebui sa tastez tur virtual manastire ca sa le gasesc.
Nu cred ca trebuie totusi sa neglijam ceva bun si delicios de potolit foamea, o ciorbica, o tocanita, un bulz sau niste sarmalute si ceva de potolit setea, un vinicel cu apa de izvor. Un tur virtual restaurant sau tur virtual crama ne-ar ajuta sa ne hotaram cu ce ne delectam gastronomic.

Acestea fiind spuse, sper ca v-am facut curiosi sa aflati mai multe despre ce este pana la urma turul virtual si cum sa ne folosim de el!

Exemple de tur virtual

Tur virtual ceainaria GreenTea

Pentru toti cei care isi doreau un loc deosebit unde sa poata savura o ceasca de ceai in liniste, departe de fumul de tigara exista Ceainaria GreenTea.
Intr-o superba casa cu parfum interbelic si atmosfera calda, veti descoperi putin din farmecul a patru culturi diferite in patru saloane: Clasic, Japonez, Indian si Micul Paris.
Veti gasi peste 100 de sortimente de ceai, sandvisuri si bruschete, prajituri, fursecuri, dulceturi, precum si un magazin din care puteti cumpara ceaiuri, accesorii pentru ceai, ceainice, decoratiuni, etc.
In orice loc al ceainariei, aveti acces gratuit la Internet Wireless.
De asemenea, peste tot in casa aveti carti aduse special pentru cei care isi doresc lectura.
Va asteptam sa descoperiti singuri un loc unic in Bucuresti, in care sa va simtiti minunat si sa doriit sa reveniti!
Noi va vom pregati portia de ceai si lucruri frumoase!

Comanda

Comanda acum produsele si serviciile noastre si beneficiezi de 10% reducere!

Contact

contact webcris.ro

Portofoliu

www.crealdesign.ro

creal design

www.iuno.ro

iuno evenimente

www.garlic-pub.ro

garlic pub

www.iunodance.ro

iuno dance

www.farmavita.ro

farmavita
oferta web design

Facebook